آقادادی کیه؟



 

 

 

 

 

 

 

 یکی از مواردی که ما در ابتدا در تحقیقات رسانه‌ای اخیر در مورد شرکت پوششی سپند "داماوند تک" به آن متوجه نشدیم اشاره‌ای کوچلو به یک فرمانده سپاه پاسداران به نام حسین علی آقادادی بود. بدون توضیح بیشتر خبرنگران اعلام کردند " آقادادی در شرکتهایی که در برنامه‌های موشک‌های بالستیک و پهپاد ایران مسئولیت دارنداز جمله توسعه مدل پهپاد شاهد که ایران به روسیه برای حمله به اوکراین تحویل داده است سمت‌های ارشد داشته است". ما باید اعتراف کنیم که علیرغم اینکه همیشه آنلاین هستیم و به همه چیز مربوط به برنامه‌های نظامی و سلاح‌های کشتار جمعی ایران بسیار علاقمند هستیم، تا به حال اسم آقادادی را نشنیده بودیم. بنابراین مثل همیشه با جستجوی آنلاین برای نام آقادادی به زبان انگلیسی آغاز کردیم و عملاً هیچی درباره اش پیدا نشده است.

این همان نوع چالشی است که ما بلافاصله باید به سراغ آن می رفتیم ! مشخص شد که آقادادی یک شخصیت خیلی جالب است و تعجب کننده است که او به طورعمومی بیشتر شناخته نشده. بیایید این موضوع را اصلاح کنیم.

شروع بررسی‌ها

ابتدا به سراغ اسناد تجاری ایرانی رفتیم تا ببینیم چه چیزی می‌توانیم کشف کنیم. با جستجو به زبان فارسی متوجه شدیم که آقادادی (حسینعلی آقادادی یا حسینعلی آقا دادی کد ملی: 1282685597) پیش از این یک سری از سمت‌های عالی‌رتبه هم در صنایع دفاعی ایران و هم در شاخه‌های پولسازی سپاه پاسداران داشته است . چند تا از این سمت ها به این شرح زیر هستند:


آقادادی همچنین کمی فعالیت‌های تبلیغاتی در رسانه‌ها برای برنامه‌های نظامی ایران انجام داده است. اینجا او در سال ۲۰۱۸ در حال اهدای جوایز مسابقات قرائت قرآن در هسا است. اینجا او در همان سال در تلویزیون صدا و سیمادر حال تبلیغ دستاوردهای وزارت دفاع ایران در زمینه تولید پهپاد و جت‌های جنگنده داخلی است.

فعالیت‌های آقادادی
فعالیت‌های اخیر آقادادی حتی جالب‌تر است. اول از همه، اسناد تجاری نشان می‌دهد که او هنوز در سمت‌های ارشدی در بخش هواپیمایی ایران فعالیت دارد و دو شرکت خدمات هواپیمایی را اداره می‌کند . این شرکت ها احتمالاً تسهیل‌کننده خرید و تحویل پهپادها و فناوری‌های مرتبط هستند. این سمت‌ها عبارتند از:

امااین جالب‌ترین نقش فعلی آقادادی نیست. همانطور که در تحقیقات رسانه‌ای در مورد شرکت داماوند تک اشاره شد، آقادادی عضو هیئت مدیره (و تا همین اواخر، مدیرعامل) یک شرکت ایرانی به نام ایمن گستر رامان کیش (همچنین با نام‌های شرکت SSI و RSD و ایمن گستر کیش شناخته می‌شود) است.

ایمن گستر رامان کیش تجهیزات تشخیص تشعشع را تولید و فروش می‌کند. این یک شرکت پوششی برای موسسه فیزی 

کاربردی سپند است (IAP) که البته پوشش آن شرکت خیلی ضعیف است.

 

 

 

چقدرضعیف؟ خب، به طور آشکارا تجهیزات برند IAP را به فروش می‌رساند.

علاوه بر این لوگوی شرکت ایمان گستر کیش خیلی شبیه به لوگوی IAP است همدیگر می‌بینید.

 
و فهرست کارکنان ایمن گستر پر از افراد مرتبط با سپند است. ایمن گستر آنقدر احمق است که کل ساختار سازمانی فعلی خود را روی وب‌سایتش قرار داده است و این فهرست پر از پرسنل سپند است.

 

 

علاوه بر این شما هممی‌توانید مدیران سابق ایمان گستر را در اسناد تجاری قدیمی ایران پیدا کنید. آنها عملاً یک تالار مشاهیر سپند هستند: محسن فروغی‌زاده مقدم، علی غریبین بهمن هادوند سیری، اسکندر اسادی امیرآبادی، پرویز کاتانی و یدالله لطفی.

ای آقادادی و بی آقادادی
در میان همه دانشمندان و مدیران جنس پست سپند که در بالا ذکر شد، ما معتقدیم که حضور آقادادی، لجستیک‌چی ارشد سپاه پاسداران، در ساختار سازمانی ایمن گستر رامان کیش کاملاً استثنایی است. اینکه دولت ایران چنین شخصیتی بزرگ را (در همه معانی کلمه) به عنوان مسئول این نهاد سپند قرار داده است، برایمان جذاب است.

 به نظر ما، ایمن گستر رامان کیش (یا هر نام دیگری که در آینده برگزینند) یک کانال کلیدی خواهد بود که ایران از طریق آن تلاش خواهد کرد تا اقلام حساس مورد نیاز برای بازسازی برنامه هسته‌ای از بین رفته خود را به دست آورد.

Comments

Popular posts from this blog

Mohsen Fakhrizadeh in HD

New sanctions, same old SPND

AMAD Man of the Month: SPND's Ahmad Haghighat Talab (احمد حقیقت طلب)

Iran's Yellowcake Submarine is back on the cards

Amad Men: Mohammad Mehdi Tehranchi

The giant steel balls of Saeed Borji

Heavy Metal in Tehran

Mohsen Fakhrizadeh creeps into the limelight

شرکای جرم

Sadra Cognitive Research Center: where SPND gets their freak on